IRENE LÓPEZ Y SU “CÁPSULA DE CONOCIMIENTO” EN ACEDE (26-5-2016)

IRENE-1

ACEDE  (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris) dóna l’oportunitat de participar a diferents càpsules de coneixement a on podràs parlar de manera directa amb els assessors de l’ACEDE per tractar temes específics.

Els actes es realitzaran en format de taula rodona on un assessor de l’ACEDE, expert en el tema a tractar, exposarà els punts claus i donarà pas als participants perquè puguin plantejar i resoldre els seus dubtes, a més de compartir un intercanvi d’experiències

Aquests tallers són gratuïts i estan pensants per un aforament d’uns 10 participants aproximadament, pel que aconsellem que feu la vostra inscripció l’abans possible.

CÀPSULES DE CONEIXEMENT

Dirigit i impartit per:  Irene López  (Sòcia Directora de Logic Data Consulting)

Com fer efectiva la protecció de dades personals a la teva empresa?

Dia: 26 de maig de 2016

Hora: 18,00 h

Lloc: Seu ACEDE (c/Comte d’Urgell 204 5è C)

Preu: Gratuït

Quins són els errors més freqüents en protecció de dades personals a les empreses? Quins beneficis puc obtenir de la implementació de la LOPD?

Es tractaria de revisar quines són les actuacions més freqüents que comporten incompliments de la normativa de protecció de dades de caràcter personal. Comentarem el nou Reglament Europeu de protecció de dades (de recent aprovació), les sancions més recents de l’AEPD i els criteris jurisprudencials més recents. S’iniciarà el debat sobre què necessitem per implementar la cultura de la protecció de dades a la nostra empresa i treure’n profit.

Aquí, per fer l’inscripció

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *